טועמים שבת בכל מנה
אתר קול חי No Comments on טועמים שבת בכל מנהתמיד חלמתם על מנות גורמה לשבת? היום סעודת שבת ברמה גבוהה היא לא עניין לשפים בלבד. מוצרי הבישול של קנור מאפשרים לכל אחד ליצור בבית בצורה קלה ופשוטה סעודות שבת בטעם עשיר ומושלם, ואף אחד לא יחלום כמה קל היה להכין אותם… קבלו מתכון מצוין שיעשה לכם טעם של שבת בכל מנה…
שבת שלום, שף ישראל דודק
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מסר מפרשת בהר; דווקא כשאנחנו כה רחוקים מההר
- מיכל לאה בת נחמה: בת 4 מירושלים שליבה קרס
- הראיס של מירון: "התיירות במירון ירדה לאפס"
- נתניהו מכחיש שהוזהר מפני חמאס: "ההערכות היו הפוכות"
- המזוזה הגדולה ביותר בעולם? סופר הסת"ם מתאר את התהליך
תגיות
אסאדו בגלייז ברביקיו עם פקאן סיני גרוס
חומרים:
- 500 גרם נתח אסאדו
- חצי כוס רוטב ברביקיו של קנור
- חצי כוס רוטב סויה בסגנון סיני של קנור
- כוס פקאן סיני גרוס
- כפית מלח גס
- חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
נתחיל בהכנת האסאדו לתנור:
מורחים את נתח האסאדו ברוטב סויה בסגנון סיני של קנור ומכניסים לתבנית
מוסיפים חצי גובה מגובה הנתח מים
עוטפים בנייר אפיה ושני שכבות של ניר כסף ומהדקים היטב לתבנית
אופים 6 שעות על 130 מעלות
כשהנתח מוכן מכניסים לקירור מלא ופורסים לפרוסות.
מחממים מחבת עם מעט שמן וצורבים צד אחד של הפרוסות
הופכים ומורחים רוטב ברביקיו של קנור על הצד השני
צולים ברוטב את שני הצדדים
אחרי שמסיימים את כל כמות הבשר במחבת מוסיפים לה חצי כוס מים ומבשלים 5 דקות
שופכים את יתרת הרוטב על הבשר
מערבבים פטרוזיליה עם פקאן סיני ומפזרים מעל הבשר.
אפשר להגיש לצד פירה או אורז או כל תוספת אחרת שתבחרו להגיש לשולחן השבת שלכם.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.