לקראת לג בעומר: מתכונים מקוריים עם תפוצ'יפס

    עפר גדנקן No Comments on לקראת לג בעומר: מתכונים מקוריים עם תפוצ'יפס

    'תפוצ'יפס' בשיתוף 'פודוס', מזמינים אתכם להכין ארוחת צהרים או קינוח יחד עם כל המשפחה, וליהנות מארוחה מקורית וטעימה.

    22:58
    24.04.24
    אבי יעקב No Comments on תקלה חמורה ברשת יש חסד: מוצרים ללא כשרות לפסח

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    כדורי פירה מטוגנים במילוי גבינה צהובה

    מצרכים:

    • תפוחי אדמה בינוניים
    • 3/4 כף מלח
    • 1 ביצה טרופה
    • 1 כף קמח תפוחי אדמה
    • 25 גרם חמאה
    • 50 גרם גבינת צהובה / מוצרלה מגורדת
    • 100 גרם גבינה צהובה קשה חתוכה לקוביות בגודל 1 ס“מ

    לציפוי:

    • 1 כוס קמח תפוחי אדמה
    • 2 ביצים טרופות
    • 2 חבילות תפוצ‘יפס טבעי / קראנץ‘ מרוסק לפירורים דקים

    הוראות הכנה:

    בסיר גדול מרתיחים מים עם כפית מלח ומכניסים את תפוחי האדמה בקליפתם. מבשלים במשך כחצי שעה עד לריכוך מלא. מוציאים ומניחים במסננת. מקלפים את תפוחי האדמה בעדינות (זהירות, הם חמים).

    מכניסים את תפוחי האדמה הקלופים לקערה גדולה ומועכים לפירה. מוסיפים את המלח, הפלפל והחמאה וממשיכים למעוך עד לאיחוד. אם הפירה עדיין חם מחכים מעט לצינון.

    מוסיפים את הביצה, קמח תפוחי האדמה והגבינה צהובה המגוררת ומערבבים יחד לתערובת אחידה. מכניסים למקרר לצינון במשך חצי שעה.

    מכינים 3 קעריות: קערה עם קמח תפוחי אדמה, קערה עם ביצים טרופות וקערה עם תפוצ'יפס מפורר.

    לוקחים כף מתערובת תפוחי האדמה, משטחים על כף היד ומניחים בפנים קוביית גבינה צהובה. מגלגלים לצורת כדור. מכניסים את הכדור לקערת הקמח ומצפים מכל הכיוונים. מעבירים לביצה ולאחר מכן מצפים בפירורי התפוצ'יפס.

    בסיר רחב ועמוק מחממים את השמן. מטגנים את הכדורים בקבוצות קטנות (בכל פעם כמה כדורים בודדים על מנת לא להוריד את חום השמן) במשך כ-3 דקות עד שהם זהובים ופריכים.

    מעבירים למגבת נייר ומגישים מיד. מומלץ לצד מטבל שמנת חמוצה ועירית / בצל ירוק.

     

    טראפלס קראנץ' תפוצ'יפס שוקולד

    כמות: 2 תבניות אינגליש קייק

    מצרכים:

    • 2 חבילות (200 גרם) שוקולד פרה מריר עלית
    • 3 כפות גדושות חמאת בוטנים
    • כף שמן
    • 2 כפות דבש יד מרדכי
    • 2 חבילות (100 גרם) תפוצ'יפס בטעם טבעי

     

    אופן ההכנה:

    1. מניחים בקערה שוקולד מריר וחמאת בוטנים וממיסים במיקרוגל – בפעימות של 30 שניות – עד להמסה.
    2. מוסיפים את השמן והדבש ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
    3. מפוררים את התפוצ׳יפס לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב עד לאיחוד. חשוב שכל התפוצ'יפס יהיה מצופה בשוקולד.
    4. מעבירים את הבלילה לתבניות אינגליש קייק, משטחים מעט ומעבירים למקרר למשך שעה.
    5. מוציאים מהקירור ופורסים לאצבעות או לריבועים.
    6. שומרים במקרר או במקפיא בקופסה אטומה.

    הטיפ שלנו:

    אפשר להמיר את חמאת הבוטנים בטחינה גולמית.

    בתאבון!



    0 תגובות