- רדיו קול חי - -

סלטי 'אחלה' מגישים: מתכון לירקות על האש

'אחלה' מותג הסלטים המוביל בישראל מקבוצת שטראוס, אמון על ליווי מתמיד של מעגל השנה היהודי, בזכות מגוון סלטים רחב שמקשט את השולחן.

לקראת ל"ג בעומר, בו הארוחה המשפחתית, המדורה השכונתית, הקטוצ'קעס או על האש הפכו לחלק בלתי נפרד מהיום, ביקשנו מיניב גור אריה – השף שעומד מאחורי הסלטים האיכותיים והטעימים של 'אחלה', לגוון לנו בארוחה ועם זאת לשמור את מסורת האכילה סביב המדורה.

"את המסורת של אוכל בשילוב המדורה לא נפסיק", פותח יניב. "אבל במקום להמשיך רק עם התפוח אדמה שעוטפים אותו בנייר כסף ומכניסים למדורה, ניקח את הרעיון הזה לירקות נוספים שתוכלו להכניס למדורה ולקבל טעם נהדר לארוחה מגוונת".

 

אופן ההכנה:

 

עגבניות – 10 דק'.

קישואים, פלפלים, חצילים – 20 דק'.

ראשי שום ובצל – 30-40 דק'.

קולרבי, סלק, תפוח אדמה – שעה.

הצעת הגשה נוספת:

סלטי אחלה זוכים לכשרות מהודרת של בד"ץ שארית ישראל.

בתאבון!