מתכון: לחמניות ברזילאיות
עפר גדנקן No Comments on מתכון: לחמניות ברזילאיותלחמניות מיוגורט וגבינה שהולכות נהדר עם מטבלים פיקנטיים
מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- 60,000 שקל לדירה מול ההדלקה של רבי מיילך: המתווך שהשתגע
- נשיא איראן מעורב בתאונה באווירית; מצבו טרם ידוע | מתעדכן
- דאגה באיראן: חיפושים אחר המסוק עליו שוהה הנשיא
- חשש לשכר העובדים: עוקל חשבון הבנק של החינוך העצמאי
- לאפשר במקום להשתדל: רחל בולטון במסר עוצמתי
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
זמן עבודה: 25 דקות
זמן הכנה: 35 דקות
כמות מנות: 10 סועדים
רכיבים:
- גביע מולר ביאנקו 1.7% או 2.8% (200 גרם)
- חצי כוס שמן זית
- 2 כוסות קמח טפיוקה
- 2 ביצים
- כפית מלח
- בין ½ כוס ל-1 כוס גבינה קשה מגוררת (פרמז'ן, גבינה צהובה או אמנטל)
אופן הכנה:
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות צלזיוס
- (במקביל) מחממים בסיר קטן את החלב ושמן הזית.
- מכניסים את קמח הטפיוקה למיקסר עם וו גיטרה
- מוסיפים את החלב החם למיקסר ומערבבים היטב
- מחכים מעט בכדי שהעיסה תתקרר ומוסיפים פנימה את הביצים
- מערבבים היטב עד שהעיסה אחידה וחלקה
- מוסיפים את הגבינה והמלח ומאחדים למסה
- יוצרים בידיים (רטובות) יוצרים כדורים ומניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה (ניתן גם ליצוק את הבלילה לתבנית שקעים מסיליקון)
- אופים במשך כ- 25 דקות או עד שהלחמניות זהובות למראה וקשיחות למגע
- מצננים ונהנים
- ניתן להגיש עם מטבל סלסה פיקנטי או כל ממרח אהוב אחר.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.