מולר קרקר'ס

    עפר גדנקן No Comments on מולר קרקר'ס

    קרקר יוגורט קצת מתקתק, קצת מלוח. מומלץ כנשנוש או בליווי ממרח
    שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    זמן עבודה: 20 דקות

    זמן הכנה: 4.4 שעות

    כמות מנות: כ- 40 יחידות

     

    רכיבים:

    v כוס וחצי קמח מלא

    v חצי כפית מלח גס

    v כפית וחצי שמיר מיובש

    v גביע מולר ביאנקו נטורל 1.7% או 2.8% (150 גרם)

    v 4 כפות חמאה רכה

    v 2 כפות חמאה מומסת (להברשת הקרקרים)

     

    אופן הכנה:

    v מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, המלח והשמיר המיובש

    v מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים עד לקבלת מרקם פירורי

    v מוסיפים את היוגורט ומערבבים לקבלת בצק אחיד

    v מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח במקום חמים למשך 4 שעות לפחות

    v מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות צלזיוס

    v מחלקים את הבצק ל-4 כדורים

    v מרדדים על משטח מקומח כל כדור בצק לעובי דק מאוד של כ-20 מ"מ

    v מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בחמאה המומסת

    v חורצים את הבצק בעזרת מזלג וחותכים אותו לריבועים קטנים

    v אופים את הקרקרים במשך כ- 6 עד 8 דקות ומוציאים לקירור בחוץ.

    v ניתן לאחסן לאחר קירור בכלי אטום עד כשבועיים.

    בתיאבון,

     



    0 תגובות