מתכון: קאנל יוגורט וסולת
עפר גדנקן No Comments on מתכון: קאנל יוגורט וסולתגרסה מתוקה לקובה: קאנל יוגורט עם סולת. קינוח עשיר עם מילוי נימוח, ציפוי מתקתק ותוספת פיסטוק מעל
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- אבי אילסון בראיון פתוח: "לא מוותר על שיחה אישית עם החתן"
- טובים השניים: הנשק הסודי שהודו מכרה לישראל
- פרסום ראשון: זה מספר האנשים שיוכלו לעלות למירון בל"ג בעומר
- 60,000 שקל לדירה מול ההדלקה של רבי מיילך: המתווך שהשתגע
- אזעקות בצפון; התקיפות בג'באליה לא פוסקות | מתעדכן
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
זמן עבודה: 15 דקות
זמן הכנה: שעה
כמות מנות: 10-12 יחידות
רכיבים:
מרכיבים לבלילה:
- גביע יוגורט מולר נטורל 2.8% (200 גרם)
- כוס סולת
- 1/2 כוס קמח לבן מנופה
- 100 גרם חמאה מומסת
- יחידה 1 ביצה
- כפית תמצית וניל
- 2 כפות סוכר
- קורט קינמון
מרכיבים לסירופ סוכר:
- 1/2 כוס מים רותחים
- 1/2 כוס סוכר
- כפית מי ורדים
השלמה לקישוט :
- חופן פיסטוקים קלופים, קלויים וקצוצים גס
אופן הכנה
אופן הכנת מי הסוכר:
- מרתיחים את הסוכר עם המים ומי הוורדים על להבה בינונית
- כאשר הסוכר נמס מורידים מהגז ומניחים בצד
אופן הכנת הבלילה:
- מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה
- מניחים בקירור למשך כשעה
- מחממים סיר עם שמן עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס
- יוצרים קאנלים (כופתאות בצורה אובלית מחודדות בצדדים) עם 2 כפות ומטגנים עד להזהבה
- מוציאים ומניחים על נייר סופג
- טובלים את הקנאלים במי הסוכר ומעבירים לצלחת הגשה
- לפני ההגשה, ניתן לפזר מעט פיסטוקים קלויים מעל
- המלצת השף : לפני הטיגון, ניתן למלא את הקאנל בריבה מכל טעם.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.