מצרכים:
500 גרם הודו אדום טחון מומלץ טרי
500 גרם עוף טחון מומלץ טרי
2 גזרים
2 תפו״א
2 בצלים
4 שיני שום
1 גבעול סלרי
חצי חבילה פטרוזיליה
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כפית ג׳ינגר טחון או טרי מגורד
שמן זית איכותי
לרוטב:
2 פחיות עגבניות קצוצות
2 בצלים קצוצים
חצי ראש כרוב גדול פרוס דק ומופרד
כף סוכר
כף מלח גס
כף פפריקה מעושנת או מתוקה
כפית פלפל שחור גרוס
כפית בהרט
הכנה:
1 בקערה שמים את ההודו והעוף
2 במעבד מזון טוחנים את הגזר התפו״א הבצל והשום והעשבי תיבול ומעבירים לקערה עם העוף הטחון ומערבבים היטב ומתבלים
3 בסיר רחב מחממים מעט שמן, יוצרים קציצות ומטגנים כ5 דקות מכל צד ומעבירים לתבנית
4 מכינים את הרוטב עגבניות, מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הכרוב וממשיכים לטגן מעט
5 מוסיפים את העגבניות הקצוצות מערבבים ומתבלים
6 מכניסים את הקציצות בעדינות ומערבבים ומוסיפים כוס מים רותחים וממשיכים לבשל כחצי שעה על אש נמוכה ומגישים חם