חדש בסדרת המבעבעים של יקבי כרמל באזז בטעם אננס
עפר גדנקן No Comments on חדש בסדרת המבעבעים של יקבי כרמל באזז בטעם אננסקליל בעל בעבוע קל ומתיקות עדינה ומאוזנת בנגיעות אננס
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מסר מפרשת בהר; דווקא כשאנחנו כה רחוקים מההר
- מיכל לאה בת נחמה: בת 4 מירושלים שליבה קרס
- הראיס של מירון: "התיירות במירון ירדה לאפס"
- נתניהו מכחיש שהוזהר מפני חמאס: "ההערכות היו הפוכות"
- המזוזה הגדולה ביותר בעולם? סופר הסת"ם מתאר את התהליך
תגיות
סדרת 'באזז' האהובה של יקבי כרמל התרחבה לקראת הקיץ עם טעם חדש ופופולארי – באזז אננס, שהתווסף למגוון הטעמים בסדרה. באזז אננס הינו משקה קליל וטעים בעל מתיקות עדינה, מה שהופך אותו למתאים במיוחד לסעודות שבת הקיציות והארוכות המאופיינות ברגעי משפחה מלאי נחת ועונג שבת.
באזז אננס החדש מיוצר מענבים לבנים בתוספת נגיעות קלות של רכז אננס, בעל אחוז אלכוהול נמוך, בעבוע קל ומתיקות עדינה ומאוזנת.
סדרת באזז הינה סדרה מבוססת יין עם רכזים טבעיים, המציעה יינות קלילים, נגישים, ארומטיים במיוחד, משמחים ומהנים, עם אחוז אלכוהול נמוך באופן טבעי (5.5% – 7%), בעבוע קל ומתיקות עדינה. היינות מיוצרים בסגנון "מוסקטו די אסטי" האיטלקי המקנים חווית שתיה נעימה קלילה ובלתי מחייבת ומתאימים למגוון רחב של אפשרויות צריכה: אפרטיף וארוחות קלות, פעילויות חוץ ופנאי ומומלץ לצרוך אותם כשהם צוננים מאוד, בטמפרטורה של 4 מעלות.
באזז אננס מצטרף למגוון שמציעה הסדרה:
- Sparkling Buzz מוסקטו 5% אלכוהול
- Sparkling Buzz קריניאנו 6% אלכוהול
- Sparkling Buzz מנגו 5% אלכוהול
- Sparkling Buzz רימון 5.5% אלכוהול
- Sparkling Buzz אפרסק 5.5% אלכוהול
כל יינות יקבי כרמל הינם בכשרות בד"ץ מהדרין בראשות הגר"א רובין שליט"א
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.