על זה לא חשבתם: גלידה בטעם חרוסת
שמואל וייס 4 Comment on על זה לא חשבתם: גלידה בטעם חרוסתהתכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- תיאור מקומם: נסע למירון ונעצר באגרסיביות ובתואנות שווא
- כולל עיון בקבר רבי נחמן באומן: 250 גריבנה לשעה
- "זו ההצעה שישראל העבירה לחמאס, אבל ביידן תיבל את זה"
- ח"כ חנוך מילבצקי על עסקת ביידן: "טריק לעצירת המלחמה"
- חשש מגזירת גיוס: תפילות בעם ישראל נוכח הדיון המכריע בבג"ץ
תגיות
בליל הסדר אנו מטבלים את המרור בחרוסת, על מנת להפיג את טעמו המר (אצל מי יותר ואצל מי פחות) של המרור. בחברת הגלידות האמריקנית הפופולרית בן אנד ג'ריס שמעו על המאכל היהודי המסורתי המתוק במוצהר, והחליטו לעלות על הגל.
המותג הוציא לחנויות גלידה מסוג חדש ומפתיע, גלידה בטעם חרוסת (!!). המיזם נשמע יותר כמו גימיק זול מאשר כמו טעם חדש של גלידה של בן אנד ג'ריס, אך הספקנים שביניכם מוזמנים לצאת לצרכניה הסמוכה ולראות את המוצר במקפיאים, (או לחילופין לראות את התמונה שבראש העמוד).
כמה מאלו שהספיקו לטעות את גלידת החרוסת החדשה, חלוקים בדעותיהם האם אכן טעמה מזכיר את החרוסת, או שאין לה כל קשר אליה. בהתחשב בכך שיש הבדל גדול בין טעמה של החרוסת בכל בית ובית בישראל, אנו מסוגלים בהחלט להבין זאת.
לפחות לו פיסטוק…
*לא
למה אוכלים חרוסת? בגלל שזה מר אז אם אתה לא רוצה לאכול מר אל תאכל חרוסת
אנו כל שנה בפזח לוקחים את השאריות של החרוסת והופכים מוסיפים ביצים מוקצפות ומקפאים לגלידה הילדים מאוד אוהבים.