מנחם ומפנק: מאפה שמרים במילוי שווה במיוחד
רבקה קלפה No Comments on מנחם ומפנק: מאפה שמרים במילוי שווה במיוחדכשמכינים את המאפה הזה מתנצלים מראש לכל אלו שבדיוק התחילו דיאטה, אופים אותו בזהירות ומניחים על מגש בכבוד הראוי לו • קחו בחשבון שאם תשאירו אותו לבד תפרדו ממנו במהירות ותשארו רק עם המגש
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- בחנות סירבו להעניק זיכוי על פי דרישת החוק, ולא הגיבו לפניה
- קיבל תו מזון חלקי במקום לכל המשפחה; כך הגיבו בעמותה
- מהפך בסל המשתלם: רמי לוי חוזר למקום הראשון
- אחרי ההכנות להילולא: צו סגירה למתחם קבר רבי עקיבא
- קיץ של אופנה ומותגים ברשת המשביר לצרכן
תגיות
מאפה שמרים במילוי גבינות-
לבצק:
1 קג קמח שמרים או לחלופין קמח רגיל+2 כפות שמרים.
2כפות סוכר.
1/3 כוס שמן
כ3.5 כוסות מים פושרים.
כף מלח.
מערבבים קמח עם סוכר.
מוסיפים את הנוזלים ולשים את הבצק. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
לשים עד לקבלת בצק חלק ואחיד. מתפיחים פעמיים. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל הרצוי.
למילוי:
250 גר גבינה צהובה מגורדת.
100 גר גבינת פרמזן מגורדת.
מלח.
זעתר.
מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
משטחים כל כדור בצק לעובי בינוני.
שמים את המילוי במרכז העיגול וסוגרים חזרה לעיגול. מניחים בתבנית ומתפיחים.
מורחים מעל שמן זית ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת דק דק.
אופים בחום 180' עד להזהבה.
רבקה קלפה- פרמז'ן בוטיק.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.